Ankohu / Kërko Ndihmë

FORME RAPORTIMI DHE REFERIMI PËR INCIDENTE TË RAPORTUARA NGA INDIVIDË TË KOMUNITETIT LGBT

Ky raport është konfidencial. Ai do të shihet vetëm nga personat e autorizuar brenda Ambasadës PINK / LGBT Pro. Çdo e dhënë e juaja; emër, mbiemër, pseudonim, adrresë emaili, numër telefoni etj, do të ruhen me konfidencialitet dhe nuk do ti jepen asnjë pale të tretë pa autorizimin tuaj paraprak.

Kjo hapësirë e faqes sonë është krijuar që ju të mund të raportoni të gjitha shkeljet e të drejtave të njeriut. Nëse dikush ju ka diskriminuar, nëse dikush ju ka dhunuar, lënduar apo ju ka shkaktuar dhimbje për shkak të orientimit tuaj seksual, apo për shkak të identitetit tuaj gjinor, ju lutemi që të klikoni këtu dhe të na dërgoni të gjithë informacionin.

Në rast se keni nevojë për këshillim, për një psikolog apo për njerëz të cilët të mund t’ju dëgjojnë, ne jemi të gatshëm tju ndihmojmë. Na shkruani në pinkembassy@crca.al ose na telefononi në +355 67 20 75 400.

Albanian
Mund të përdorni pseudonim
CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Mbështetësit Dhe Partnerët