Histori LGBT


Histori Personale

Ndarja e historisë tuaj personale është një nga mjetet më të efektshme për të edukuar të tjerët dhe për të treguar atë cfarë jeni në të vërtetë. Pink Embassy ju fton të ndani historinë tuaj. Nuk ka histori të gabuara, ka vetëm njerëz që sillen në mënyrë të gabuar. Ne duam të dëgjojmë historinë tuaj.

 

Tregoni

Nëse ti dëshiron të tregosh historinë tënde, atëherë

 

Lexoni

Nëse ti dëshiron të lexosh historitë personale atëherë

Mbështetësit Dhe Partnerët