Publikime

LEXO DHE INFORMOHU

Këtu mund të lexoni publikimet e lëshuara nga AMbasada PINK. Raportet, studimet dhe të gjitha publikimet mund të shkarkohen falas. Njoftimet për shtyp të Ambasadës  mund të gjenden këtu.

Momentalisht Ambasada PINK lëshon Gazetën Elektronike. 

Klikoni në kategorinë që dëshironi, dhe mund të shkarkoni falas dokumentin në format PDF. 

Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni me zyrat e Ambasadës PINK përmes, pinkembassy@crca.alcommunitypink@gmail.com.

Lexim të mbarë, 
Stafi PINK 

 

Mbështetësit Dhe Partnerët