Bej Diferencen

Behu pjese e ndryshimit - Na mbështesni

Ka disa mënyra për të mbështetur punën e Pink Embassy:

 

Anëtarësohu

Duke u rregjistruar ne faqen tone ju do të merrni gazetën tonë elektronike, raportin vjetor si dhe një lajmërime te ndryshme për të marrë pjesë në takimet dhe aktivitetet tona.
 

 

Jep kontributin tënd vullnetar

Pink Embassy do të ofrojë trajnime për ata që duan të punojnë si vullnetarë. Vullnetarizmi është shumë i rëndësishëm por në të njëjtën kohë është mënyra më e mirë për të kaluar eksperienca të paharrueshme dhe për të krijuar shoqëri të reja.

Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni pyetje ose jeni të interesuar për të punuar si vullnetarë.

Informo 

Keni dëshirë të përfaqësoni Pink Embassy në shkollën, zyrën apo organizatën tuaj? Ne kete menyre ju mund të ndihmoni në mirëqënien e shumë njerëzve. Kontakto Pink Embassy për më shumë informacion.

 

Mbështetësit Dhe Partnerët