Elton John dhe partneri dhe djali i tyre...

9 mars 2012 

Më 26 shkurt 2012, ishte përvjetori i 20-të i Oscar Party të Elton Jhon, një event për mbledhje fondesh për parandalimin dhe kurimin e HIV/AIDS.

Në këtë event, Elton Jhon dhe partneri i tij David Furnish ishin tw shoqwruar nga djali i tyre. Dhe Zak-u i vogël ishte tamam djali i një ylli të madh.Zachary ishte veshur me një smoking te personalizuar, me emrin e tij të shkruar me gurë në xhepin e shaketës. Ai dhe pozoi në foto tama si një i rritur.Ai u miqësua me të ftuarit që përfhsinin Kim dhe Kourtney Kardashian, Miley Cyrus, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio dhe Katy Perry.

Ai bëri për vete këngëtaren Kat-së fundmi single, ndërsa babai i tij Elton bisedonte me të ftuarit. Por asnjë nuk e tërhoqi kaq shumë vëmendjen e djalit të vogël sa qeni i Fran Drescher.

Superstari Elton Jhon dhe partneri i tij, jnaë të shqetësuar se mos djali i tyre mos ndikohet nga një stigmë e dyfishtë kur të rritet. Ata treguan për frikën e tyre se mos djali i tyre përndiqet për shkak të familjes së tij të rrallë “ Ne do e rrisim që të jetë krenar për atë që është dhe që të kuptojë se ka qënë rezultat i një marrdhënie dashurie që ishte gati të ishte më e përkushtuar ndaj njëri-tjetrit”- shprehet Elton Jhon. 
 

Burimi i lajmit: The Sun

 

Mbështetësit Dhe Partnerët