Lajme

Më poshtë do të lexoni një shkrim të Stephanie Coontz-it. Tema e shkrimit merret vesh qysh në titull (në origjinal është ndryshe). E kam përkthyer këtë shkrim dhe po e publikoj online edhe pse (pikërisht ngaqë) e di mirë, se ky argument është një gjellë që nuk mund të mbahet nga stomaku i mentaliteteve mainstream këtejpari. E di nga ana tjetër,...
Komuniteti LGBT (lezbike, gej, biseksuale dhe transgjinore) do të ketë tashmë një vend të sigurt që quhet Ambasada PINK e që përvecse një vend i sigurt për këtë komunitet do të jetë edhe një instrument për të emancipuar shoqërinë shqiptare në lidhje me respektimin e të drejtave të njeriut. Ambasada PINK (Pink Embassy) u prezantua me 5 tetor para...
4 janar 2010 Reflektimet e Daniel A. Helminiak, marrë nga libri “Ajo që Bibla thotë me të vërtetë rreth homoseksualitetit”. Nuk ka asnjë fakt në Bibël që të përmbajë fjalët e Jezusit rreth marrëdhënieve homoseksuale, as në ungjijtë kanonikë, as në ato që quhen Ungjijtë e tjerë të zbuluar në Nag Hammadi në 1945 që nuk kanë qenë asnjëherë pjesë...

Pages

Mbështetësit Dhe Partnerët